Wie ben ik?

Al mijn hele leven word ik gedreven door een grote bestaansverwondering: waar komen we vandaan? Hoe komt het dat we oorlog voeren en tegelijk tot grote compassie in staat zijn? Hoe creëren we een organisatie die prettig, mensgericht en effectief is? Hoe besturen we een land organiseren we een land zodanig dat we een Geboren en getogen in Limbricht, Zuid-Limburg, gestudeerd aan de Universiteit Twente  

Mijn ideaalbeeld is een duurzame samenleving waaraan iedereen naar vermogen bijdraagt. Als coach kijk ik daarbij van de mens naar het systeem, als publieke pionier kijk ik van het systeem naar de mens, en als programmaleider koppel ik beide perspectieven en zet ik mijn ideaalbeeld om in concrete actie.

Ik heb dit platform de Plato academy genoemd naar mijn inspiratiebron: de oorspronkelijke Plato academie in het oude Athene. Daar werden religie (waartoe), filosofie (waarom) en wetenschap (hoe) in samenhang bestudeerd. In mijn visie kun je persoonlijke en maatschappelijke problemen alleen effectief aanpakken als je al deze aspecten meeneemt. Alleen naar logica kijken bevredigt het hart niet. Alleen naar het hart kijken leidt vaak niet tot praktische oplossingen. Ik claim de Plato academie niet voor mezelf maar wil een platform bieden om iedereen die naar oplossingen zoekt te ondersteunen met inspiratie en reflectie. Ik ben in deze slechts dienend aan, zoals Plato het noemde, het schone, het ware en het goede. Noem het een betere wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: